Fons pàgina inici
Ca  / Es

Sobre mi

Soc algú que creu en el potencial de l'ésser humà. Algú que creu que el món pot tornar al benestar i a la cooperació.

"Ajudo a les persones al treballar en mi, i treballo en mi per ajudar a les persones"
Ruby Gibson

Quan cada un de nosaltres sanem, estem contribuint a sanar el grup, la comunitat i el món. Si jo sano, puc estimar des de mi i ajudar a l'altre a ser qui és.

Missió de transformació i sanació

La meva passió és, a partir de la meva pròpia transformació, ajudar a restaurar l'harmoniai l'equilibri, i promoure la sanació en les persones. Gaudeixo acompanyant a retornar a qui som en essència i viure des d'aquest estat, lliure i conscient.

Pablo d'Ors és font d'inspiració per mi quan diu que no podem estimar si no estem bé, i que quan estem bé, sembrem el bé, i d'aquí l'esperança de fer un món millor. Treballo des d'aquesta mirada.

Al mateix temps, integro els coneixements de la ciència i la psicologia acadèmica, amb la saviesa de l'espiritualitat i els enfocs energètics. Entenc l'ésser humà com un ser energètic. Som energia, i l'energia ha d'estar equilibrada i lliure de bloquejos perquè circuli bé, i cos, ment i esperit estiguin alineats i sans.

Des de la teràpia de reprocessament del trauma fins a l'equilibri energètic, sé que podem aportar, sí o sí, experiències de benestar que encoratgin a la persona a expandir aquest benestar a totes les àrees de la seva vida.

Riquesa interna i contribució externa

En el meu sistema intern hi habiten altres parts orientades també a l'alegria i l'amor: la que canta, la que cuida i vetlla, la viatgera, la que gaudeix fent manualitats i fent mitja, la compromesa amb la cooperació, l'amiga, la mare, la companya, la que li agrada passejar i veure el mar i els boscos, la que es deixa cuidar.

Aixi doncs, em llevo cada dia per aportar el meu gra de sorra a la comunitat. M'agrada pensar que ajudo les persones a sentir que el canvi i el benestar són possibles.

Fins avui, continuo en el camí d'acompanyar i al mateix temps, d'aprendre a ser, profundament agraïda als qui m'han ensenyat i guiat

Des que em vaig llicenciar en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el 1994, he après, i aprenc, de mestres i psicoterapeutes com Guillem Feixas, Manel Villegas, Alba Payàs, Mario Salvador, Carmen Cuenca, Richard Erskine , Ruby Gibson, Roby Abeles, Assumpta Junyent, Montserrat Camarassa, Marta Cirera... Des d'aleshores, no he deixat de formar-me, i continuo.

Abans d'establir-me al meu despatx, vaig treballar com a psicooncòloga i també com a terapeuta especialista en dol. L'any 2001 vaig iniciar la pràctica de la psicologia privada. Fins que el 2008 em vaig disposar a construir una nova etapa, treballar per compte propi, engrescada i il·lusionada.

I fins avui…, mentre se'm doni el privilegi de ser-hi, continuo en el camí d'acompanyar i al mateix temps, d'aprendre a ser, profundament agraïda als qui m'han ensenyat i guiat.

Decoració de la pàgina