Background image

Taller "Troba la calma"

Estàs mirant un taller anterior. Si vols més informació sobre el taller o vols que realitzi un taller a mida, no dubtis a posar-te en contacte amb mi.

📍

108 Yoga Room, Avinguda Montilivi, 33, Girona

📅

Dissabte 27 de main de 2023

Dissabte: 09:30-13:30h i 15:30-19:30h

💶

85€

Un taller d'Angèlica Giralt, psicòloga clínica

SNA (Sistema Nerviós Autònom)

El nostre Sistema Nerviós Autònom, entre d'altres coses, s'ocupa de la nostra supervivència. Quan hi ha una amenaça, el cervell reacciona buscant la supervivència. El SNA posa en marxa estratègies per ajudar-nos a sobreviure l'amenaça i sortir-ne el menys malferits possible. Saber del SNA i del seu funcionament és una ajuda molt potent. Saber calmar-nos en absència d'algú que ens calmi ens porta a tenir més benestar i més qualitat de vida. En definitiva, més salut.


Combinarem la teoria i la pràctica per endinsar-nos en el món de la neurociència, el benestar, el cos i la ment. Al llarg del dia i mig que dura el taller, et parlarem de la teoria polivagal i farem exercicis pràctics i senzills, i molt potents, per facilitar l'aprenentatge de la teoria.

Sobre el taller

El taller té una durada de 8 hores. Dissabte, 4 hores al matí i 4 hores a la tarda.


Si et ve de gust, tens la possibilitat de dinar amb el grup. Dinarem al Restaurant Parc del Migdia (self vegetarià). En el full d'inscripció pots fer la teva reserva pel dinar. El preu del menú són 17.90€, beguda a part.

Mes informació

Què cal fer per apuntar-te al taller?

Felicitats! Si ja llegeixes aquesta informació, és perquè has decidit venir!


El preu del taller és de 85€ (pagament en Bizum a 639849363, o transferència bancària a ES89 0081 7020 2100 0143 6450). Cal adjuntar el justificant del pagament a la inscripció abans del 21 de main. Aquest pagament no inclou el preu del dinar opcional. Les places són limitades i es seguirà l'ordre d'inscripció.


Al fer el pagament, especifica en el concepte 'Troba la calma 2023 + el teu nom complert'.